Ny hjemmeside eller webshop

Samarbejde bygget på tillid

Fremragende resultater

Stærke kompetencer

Specialister i hjemmesider og webshops

En ny hjemmeside eller webshop skal være tidssvarende, funktionel og intuitiv. Det får du med en ny hjemmeside eller webshop fra JES Media!

WordPress/WooCommerce

Hos JES Media bygger vi fantastiske webshops ved hjælp af WordPress og WooCommerce, en fleksibel og brugervenlig e-handelsplatform. Med WooCommerce kan du nemt administrere dine produkter, betalinger og leveringer samt få detaljeret indsigt i dine salg.

Vi tilbyder prisvenlige og skræddersyede løsninger, der passer præcist til dine behov.

Shopify

Vi hjælper dig med at skabe en flot og funktionel webshop med Shopify, en nem og kraftfuld e-handelsplatform. Med Shopify kan du nemt styre dine produkter, betalinger og leveringer samt få indsigt i dine salgstal.

Hos JES Media tilbyder vi skræddersyede løsninger til overkommelige priser, så du får præcis den webshop, du har brug for. Vi sørger for, at din webshop er mobilvenlig, hurtig og let at finde på Google.

Vi går ikke kun op i design og funktionalitet – vi fokuserer også på konverteringsoptimering (CRO). Vi sikrer, at din hjemmeside er optimeret til at maksimere salg og konverteringer. Ved at analysere brugeradfærd og implementere strategiske ændringer hjælper vi dig med at øge din konverteringsrate, så flere besøgende bliver til tilfredse kunder. Med vores ekspertise inden for CRO sørger vi for, at din webshop konstant præsterer bedst muligt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.