Sådan hjælper vi Rikke Hørlykke med at forbedre danskernes adgang til sundhed

Rikke Hørlykke er tidligere professionel håndboldspiller og tv-vært. Hun havde en fremtrædende karriere som playmaker, hvor hun repræsenterede Danmark i internationale turneringer, herunder OL og VM, og vandt guld ved både OL i 2004 og EM i 2002. Efter sin aktive karriere har Hørlykke dedikeret sit liv til sundhed og til at hjælpe folk i form. Hun har taget utallige uddannelser og kurser og formidler sine kost- og sundhedsråd gennem både bøger, tv-programmer, personlig træning og coaching.

Det hjælper vi Rikke med

Vores samarbejde med Rikke Hørlykke startede i 2023 i forbindelse med lanceringen af hendes sundhedsapp: Træn til Livet. I appen kan man for et mindre beløb få adgang til hjemmetræninger, madplaner og konkrete forløb, f.eks. “Lær at løbe 5 km med Rikke.”

Vores samarbejde omkring Rikkes app handler ikke kun om markedsføringen, men er et konkret partnerskab. Her hjælper vi både med nyt indhold til appen (optagelse og klipning af videoer), dialog med kunder og selvfølgelig også vores spidskompetence: digital markedsføring, herunder annoncer på sociale medier og e-mail marketing.

I den forbindelse har vores primære fokus været at hjælpe Rikke med at udbrede kendskabet til appen og sikre, at alle i hendes målgruppe kender til appen og får den afprøvet. Vores samarbejde er derfor utroligt agilt med ugentlige møder, løbende justeringer og gode brainstorms, hvor vi løbende tester ting som budskaber, content, nye forløb og skalerer det, som virker.

Vi glæder os til at fortsætte rejsen med Rikke Hørlykke og Træn til Livet.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.