Samarbejde bygget på tillid

Fremragende resultater

Stærke kompetencer

E-mail marketing kan forbedre din ROI markant!

Men hvad betyder ROI, tænker du måske? 
ROI står for Return on Investment og dækker over, hvor mange gange man får pengene igen for sin investering. Her har e-mailmarketing stort potentiale, fordi du ikke betaler for annoncepladser eller klik, og det gør denne markedsføringsstrategi til en potentiel guldgrube.

Hvad er e-mail marketing?

E-mail marketing er en digital markedsføringsstrategi, hvor virksomheder sender målrettede e-mails til deres abonnenter. Formålet er at opbygge relationer, engagere kunder og drive salg. Ved at levere skræddersyede budskaber kan du øge åbningsrater og konverteringer, hvilket gør e-mail marketing til en yderst effektiv markedsføringskanal.

E-mail marketing automation

E-mail marketing automation gør det muligt at sende personlige og relevante e-mails automatisk baseret på dine modtageres adfærd og præferencer. Hos JES Media opsætter vi gennemtænkte workflows, der sikrer, at dine kunder modtager de rigtige budskaber på de rigtige tidspunkter. Automatisering sparer tid og øger effektiviteten af dine kampagner, hvilket giver dig højere engagement og bedre resultater af dine marketingindsatser. Med vores ekspertise inden for automation kan du fokusere på at vækste din forretning.

En solid e-mail marketing strategi, som passer til din forretning, er afgørende for at opnå succes. Hos JES Media udvikler vi en skræddersyet strategi, der passer til din virksomheds mål og målgruppe. Vi analyserer dine kundedata for at segmentere dine modtagere og skabe personaliseret indhold. Ved at udarbejde og nøje planlægge dine kampagner optimerer vi din rækkevidde og engagement. Vores strategiske tilgang sikrer, at dine e-mails ikke blot bliver læst, men også fører til handling og konverteringer.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.