Pinterestannoncering

Samarbejde bygget på tillid

Fremragende resultater

Stærke kompetencer

Er du i tvivl om, hvorvidt dine kunder befinder sig på Pinterest?

Forhandler du produkter, hvor design fylder meget, eller tilbyder du services inden for renovering eller fornyelse? Så er Pinterest med stor sandsynlighed relevant for dig!

Flere salg og aftaler med Pinterest

Pinterest er en visuel søgemaskine, der kan drive betydelig trafik og salg til din virksomhed. Hos JES Media hjælper vi dig med at opnå flere salg og aftaler med Pinterest ved at optimere dine pins og strategier. Vi skaber visuelt tiltalende og engagerende indhold, der fanger brugernes opmærksomhed og inspirerer til handling. Ved at forstå din målgruppes interesser og adfærd, udvikler vi målrettede kampagner, der øger din synlighed og konverteringer på platformen. Lad os hjælpe dig med at udnytte Pinterests potentiale til at booste din forretning.

Billede og videoannoncering

Billede- og videoannoncering på Pinterest er en effektiv måde at nå ud til en bred og engageret målgruppe. Hos JES Media specialiserer vi os i at skabe og optimere annoncer, der skiller sig ud i feedet og tiltrækker klik. Vi anvender de nyeste best practices for at sikre, at dine annoncer leverer høj ROI. Vores team

arbejder tæt sammen med dig for at udvikle visuelt imponerende billede- og videoannoncer, der rammer din målgruppe og driver trafik til din hjemmeside. Med vores ekspertise kan vi hjælpe dig med at udnytte Pinterests kraftfulde annoncemuligheder til at øge din brand awareness og salg.

Push marketing på Pinterest er en proaktiv tilgang til at nå ud til potentielle kunder med relevante og engagerende budskaber. Hos JES Media udvikler vi push marketing-strategier, der effektivt placerer dine produkter og tjenester foran din ønskede målgruppe. Ved at bruge data og analyser skaber vi kampagner, der er designet til at tiltrække og fastholde interessen fra dine potentielle kunder. Vores tilgang til push marketing sikrer, at dit brand hele tiden er top of mind, hvilket fører til øget trafik, engagement og konverteringer.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.