ABCforsikring

ABCforsikring er en innovativ forsikringsudbyder, der tilbyder et bredt spektrum af forsikringsprodukter til både private og erhverv. Virksomheden er grundlagt i Danmark og har siden sin etablering i 2014 sat en ære i at tilbyde skræddersyede forsikringsløsninger, der matcher moderne behov. De tilbyder blandt andet bil-, indbo-, ulykkes- og rejseforsikringer samt specialiserede dækninger som sundheds- og alvorlig sygdomsforsikringer.

Hvad hjælper vi med?

ABCforsikring må som forsikringsselskab i princippet kontakte private uden tilladelse. Sælgere finder det dog sjældent motiverende at ringe koldt ud til folk, ligesom det sjældent er her, man ser høje konverteringsrater og stor kundeværdi. 

Derfor igangsatte vi i samarbejde med ABCforsikring en kampagne, hvor vi gennem annoncering på sociale medier satte fokus på vigtigheden af at være godt forsikret, italesatte situationer, hvor forsikringer er afgørende, og viste visuelt, hvor ABCforsikring er unikke.

Det resulterede i større kendskabsgrad, lavere pris pr. kunde og højere kundeværdi.  

Vi glæder os til det fortsatte samarbejde med ABCforsikring. 

Contenteksempler:

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.