Sådan solgte vi flere billetter og skabte leads til Bakken Bears' erhvervsnetværk

Bakken Bears, baseret i Aarhus, har fastholdt sin position som et powerhouse i dansk basketball gennem årtier. Holdet spiller sine hjemmekampe i Vejlby-Risskov Hallen, hvor de har opbygget en stærk lokal fanbase. Klubben har også gjort markante fremskridt på den internationale scene, hvilket demonstreres ved deres sejr i ENBL i 2024. Med en kombination af talentudvikling og erfaring fortsætter Bakken Bears med at sætte deres præg både nationalt og internationalt.

Hvad var udfordringen?

Som alle andre sportsklubber er Bakken Bears på evig jagt efter nye partnere til deres erhvervsnetværk. Bakken Bears har i forvejen et rigtig stærkt erhvervsnetværk med mange interessante retninger og grene, der samlet skaber et rigtig stærkt produkt. Den historie skulle dog længere ud i Aarhus, og derfor havde vi en utrolig interessant dialog med Bakken Bears om, hvordan vi kunne øge opmærksomheden på deres netværksprodukt.

Sådan løser vi det

Sammen med Bakken Bears definerede vi de helt konkrete USP’er for Bears+ (Erhvervsnetværket) i forhold til konkurrerende netværk i lokalområdet. I forlængelse af det definerede vi, hvordan den historie kunne fortælles på den skarpeste måde til de rigtige mennesker på Metas kanaler. I samme ombæring satte vi en klar strategi for at udvide kendskabet til Bakken Bears, men også helt konkret skabe et output med kvalificerede leads til deres erhvervsnetværk. Noget, som vi også har erfaring med fra fodboldklubberne Fremad Amager og Sønderjyske Fodbold.

Det resulterede i mange kvalificerede leads af erhvervsdrivende til deres sælgere og øget opmærksomhed om hele Bakken Bears-organisationen. I den forbindelse har vi også hjulpet dem med at markedsføre større kampe, definere stærke budskaber og sikret, at de løbende har ramt de rette mennesker. Det har været medvirkende til flere udsolgte kampe i den altid stemningsfyldte Vejlby-Risskov Hal.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.