En vækstrejse uden loft

Bjarnes Frø og Planter blev grundlagt i 2007/08 og har siden udviklet sig til en velanset leverandør af sjældne frø og kvalitetsfrø. Virksomheden, der drives fra Videbæk i Danmark, er kendt for sit brede udvalg, som inkluderer alt fra chilifrø til økologiske sativafrø og drivhuse. Deres dedikation til kundeservice og ekspertise inden for gartneri er tydelig, idet de tilbyder personlig rådgivning og hurtig levering. Interesserede kan også deltage i en aktiv Facebook-gruppe med over 12.000 medlemmer, hvor planteentusiaster kan dele tips og ideer.

Omsætning

+30%

Hvad var udfordringen?

Ved Bjarnes Frø og Planter var der masser af uforløst potentiale. Bjarnes Frø og Planter har løbende vækstet med salg både på  farmen og online på sin webshop. Virksomheden ville dog gerne tage det næste skridt og skrue op for tempoet online, hvilket er årsagen til, at samarbejdet mellem JES Media og Bjarnes Frø og Planter blev skabt.

Sådan løser vi det

For at teste hinanden af startede vi med udelukkende at hjælpe Bjarne med annoncering på Meta. Da det hurtigt resulterede i markant øget omsætning, blev samarbejdet udvidet til også at omfatte e-mail marketing og Google-annoncering, hvilket ligeledes resulterede i en endnu større vækst. 

I dag er Bjarne en del af vores partnerpakke, hvor vi som marketingbureau agerer partner for Bjarne og definerer den overordnede marketingstrategi, udarbejder content, eksekverer strategien og rådgiver om produktindkøb og den generelle forretningsudvikling. 

Rejsen bliver vildere og vildere dag for dag, og vi glæder os til fremtiden.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.