Sådan hjælper vi byBiehl i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland

byBiehl er en dansk smykkevirksomhed, etableret i 2010 af Charlotte Biehl, der fokuserer på bæredygtighed og personlig stil i sine designs. Alle smykker fra byBiehl er fremstillet af 100% genanvendt guld og sølv, hvilket understøtter virksomhedens miljøvenlige tilgang. 

ROAS

+2%

Omsætning

+15%

Spend

+12%

Det hjælper vi byBiehl med

byBiehl er et kendt og veletableret smykkefirma i Danmark. På det danske marked har vi hjulpet med at generere salg online gennem annoncering på sociale medier, e-mail marketing og Google-annoncering. Derudover agerer vi sparringspartner omkring hele deres digitale strategi og deltager jævnligt i interne marketingmøder og brainstorms. 

Vores samarbejde med byBiehl er derfor et klokkeklart eksempel på, hvordan vi ser os selv som partnere for vores kunder frem for blot at være eksekverende på givne kanaler. Dette er eksempelvis kommet til udtryk, når vi, foruden at deltage aktivt i den overordnede marketingstrategi (også på kanaler vi ikke eksekverer på), har hjulpet dem med events, ekstern dialog samt foto- og videoshoots. 

Foruden at drive annoncering og digital marketing på det danske marked, er vi en aktiv spiller i ekspansionen til det norske, svenske og tyske marked, hvor vi sammen med byBiehl kæmper for at sparke døren rigtigt ind.

Vi er stolte af at samarbejde med en af Danmarks førende smykkevirksomheder og glæder os til fremtiden og rejsen! 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.