INVITA
I dette strategiske samarbejde er JES Media ansvarlig for at øge kendskabsgraden hos INVITAs afdeling i både Aarhus og Odense. I samarbejdet har JES Media stået for en gennemgribende rådgivning af INVITAs årshjul og målgruppeorientering. Dertil har JES Media sørget for udvikling af en 360 graders marketingstrategi, der inkluderer alt fra online annoncering på tværs af forskellige digitale medier til outdoor marketing i form af fysiske reklamer med fx bannere megaboards, flyers og busreklamer. Resultatet af JES MEDIAs strategiorienteret og leadgenererende full-service tiltag har sikret et positivt og succesfuldt samarbejde, som skaber værdi til INVITA

byBiehl
JES Media har i samarbejde med byBiehl hjulpet deres forretning og assisteret byBiehl i rollen som strategisk sparringspartner. Til dette har JES Media sikret og sørget for, at byBiehl kan slå igennem på digitale platforme via online annoncering, E-mail marketing og tekstforfatning.

Kronjyllands Camping Center
Samarbejdet mellem JES Media og Kronjyllands camping center, har bestået i håndtering af facebook/instagram annoncer, grafisk materiale og e-mail marketing. Her har vi haft kæmpe succes med at drive trafik til campingvogne Kronjyllands camping center ellers har haft svært ved skabe interesse omkring. Derudover hjælper vi med annonceringen af events, som du kan høre mere om her

Swiipe
I samarbejde med Swiipe fik JES Media muligheden for at uddanne Swiipes ansatte i, hvordan de i højere grad kan udnytte deres performance marketing og generere leads. Til dette assisterede JES Media virksomheden, Swiipe, til at indarbejde en lead strategi til deres overordnede, digitale markedsføring. Derudover oplærte vi Swiipes ansatte til at drive deres egne digitale annoncer. Arbejdet med Swiipe har resulteret i, at Swiipe fik væsentlig flere inbound leads til deres sælgere.

Adeno
JES Media har hjulpet Adeno med at eksekvere på paid LinkedIn kampagner med et mål om at øge kendskabet til Adenos løsninger til en meget snæver og specifik målgruppe. Til dette samarbejde bringer JES Media knowhow omkring LinkedIn annoncering og tekstforfatning og bistår Adeno i eksekveringen af kampagnerne. Som resultat af dette har Adeno fået flere henvendelser, hvor langt de fleste konverteres til kunder hos Adeno og nogle til en værdi på over 155.000 kr. for et meget begrænset annoncebudget.

Loop Fitness
JES Media har i samarbejde med Loop Fitness været med til at generere medlemmer gennem digitale kampagner for mere end 50 Loop centre. Til dette hjalp JES Media med en skarp eksekvering af digitale ads og video-reklamer på sociale medier. Da Loop er en franchisekæde, fik JES Media et godt samarbejde med den individuelle franchisetager. Til dette udarbejdede JES Media skræddersyede strategiforløb og tiltag til hvert enkelt Loop center.

Bjarnes frø & planter
JES Media har i samarbejdet med Bjarnes frø og planter sat skarpt fokus på virksomhedens digitale strategi, planlægning af årshjul, større kampagner og branding af produkter. Til dette hjælper vi også med tekstforfatning, opsætning og eksekvering af Bjarnes annoncer via Metas platforme, Google og E-mail marketing. Vores samarbejde med Bjarnes frø og planter er stadig i fuld gang. Indtil videre kan vi berette om ROAS på +10 i flere måneder samt en overordnet vækst af online omsætning på mere end 30 procent. Vi er glade for samarbejdet, og vi ser frem til at skabe endnu mere vækst til denne case!

Ditte Kim Vægttab & Livsstil
I samarbejde med vægttabs- og livsstilscoach, Ditte Kim, bistår JES Media som strategisk samarbejdspartner. Hertil leverer JES Media en full-service løsning, hvor vi står behjælpelige med alt fra forhandling af samarbejdsaftaler, udvikling af eget app koncept og branding af produkter, som eksekveres via paid eller organisk markedsføring. Derudover har JES Media været medvirkende til at opbygge virksomhedens abonnementsforretning fra 0 til over 800 brugere og stadig arbejder på væksten.

Randløv Personlig Træning
I arbejdet med Randløv fungerede JES Media som en strategisk samarbejdspartner, hvor JES Media assisterede Randløv med at udvikle unikke koncepter. Fx fik JES Media udarbejdet et unikt online træningsgruppeforløb til Randløv. Dette fik JES Media gennemført via afholdelse af marketing workshops, hvor vi gjorde det gennemskueligt for Randløv ved at sætte fokus på, hvordan de kunne definere deres målgrupper samt undersøge og analysere markedet samt virksomhedens styrker, svagheder, muligheder og trusler.

DitXGym
I vores arbejde med DitXGym er JES Media ansvarlig for deres digitale kampagner, som tjener formålet om at tiltrække nye medlemmer til deres center, som startede tilbage i januar 2023. Til dette udarbejdede JES Media strategi- og kampagneplaner, som var timet og eksekveret til et resultat af succes. Gennem vores samarbejde steg antallet af nye medlemmer til DitXGym markant. Allerede i samarbejdets første måned havde JES Media påvirket antallet af medlemmerne således, at medlemstallene for hele 2022 blev oversteget med en vækstrate på 100 procent i januar 2023. JES Media er glade for at være med på rejsen, og vi ser frem til at følge den positive og succesfulde udvikling

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.