Vi søger en digital marketing specialist

Er du erfaren indenfor digital marketing? Har du ekspertise i at udarbejde og eksekvere digitale strategier? Er du klar på nye udfordringer, hvor du kan bringe dine færdigheder i spil, og være med til at skabe vækst hos danske virksomheder? JES Media søger lige nu en erfaren digital marketing specialist

JES Media er et full-service digitalt marketingbureau, der har én grundlæggende vision; at genvinde tilliden til marketing. Dette gør vi ved at levere de bedste produkter til vores kunder. Med andre ord har vi et ustoppeligt drive for marketing, og håber, at du har det samme. Tiden er nemlig inde til at udvide vores dygtige team. 

Som digital marketing specialist hos JES Media kan du se frem til at være ansvarlig for dine egne kunder, udarbejde strategier for disse kunder, samtidig med at du bliver en del af eksekveringen af strategierne i et tæt samarbejde med vores dygtige content creators. 

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet indebære: 

 • Udarbejde og implementere digitale strategier i overensstemmelse med kundens brand og visioner
 • Kundehåndtering hvor du bliver ansvarlig for at opretholde og styrke relationer med eksisterende kunder
 • Arbejde tæt sammen med vores dygtige content creators og andre specialister for at eksekvere digitale kampagner
 • Analyse af data og resultater for løbende at optimere digitale strategier

Hvem er du?

Vi er på udkig efter en ny kollega der, ligesom os, brænder for marketing. Du skal besidde et stærkt teoretisk grundlag, samtidig med at du har kompetencer i forbindelse med at omsætte teori til praksis. 

Vi forestiller os, at den ideelle kandidat har følgende kompetencer og erfaringer:

 • En kandidatgrad inden for marketing/kommunikation eller relaterede områder
 • Minimum 3 års erfaring indenfor digital marketing, enten på et bureau eller lignende marketingrolle
 • Erfaring med udarbejdelse af digital strategi fra a til z, herunder at omsætte strategi til praksis
 • Er eller har tidligere været ansvarlig for digital annonceringsstrategi på Metas platforme for en bred vifte af virksomheder i forskellige brancher, og ansvar for et større månedligt mediespend på tværs af dine kunder
 • Erfaring med kundehåndtering og evnen til at skabe langvarige og værdifulde relationer
 • Grundig erfaring med annoncering (også i en eksekverende rolle) på Meta’s platforme
 • Grundlæggende forståelse for Google Analytics og Google Ads data

Bemærk: Omfattende erfaring med Meta ads, herunder produktion, rapportering og strategiudvikling inden for det seneste år, er et krav. Du vil derfor ikke blive taget i betragtning, hvis din erfaring med Meta ikke fremgår af din ansøgning.

Med andre ord, skal du have nogle kilometer i benene, men stadig være sulten på nye udfordringer. Måske er marketing blandt dine fritidsinteresser. Selv kunne vi godt finde på at tage en marketingbog med til stranden på en varm sommerdag, men går heller ikke glip af en god fodboldkamp eller brætspilsaften med familie og venner. På samme måde håber vi, at marketing også ligger dit hjerte nært, men at der selvfølgelig også er andre ting, der optager din tid.

Hvem er JES Media?

Hos JES Media arbejder vi med både forretnings- og konceptudvikling, og samtidig har vi fokus på hele marketingtragten og kunderejsen. Vi tror på, at kombinationen af talent og teamwork er nøglen til succes, og vores atmosfære er præget af innovation, samarbejde og en passion for at vækste danske virksomheder. 

Hvad kan vi tilbyde dig?

JES Media værner om sine medarbejdere, som består af et hold dygtige marketingspecialister og content creators, og vi står alle klar til at tage godt imod dig. 

Derudover kan du se frem til:

 • En spændende hverdag, hvor du får mulighed for at udvide dine kompetencer inden for marketing. Vi sætter stor pris på innovation, og er derfor åbne for nye idéer og input, så der er rig mulighed for at være kreativ!
 • Et inspirerende og socialt arbejdsmiljø, hvor samarbejde og idéudveksling værdsættes
 • Fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde. Vi ser dog gerne, at du prioriterer at møde på kontoret, når det er muligt – det bidrager til vores fantastiske kollegaskab
 • Et ungt team med dårlig humor, der vægter det sociale højt. Du kan derfor se frem til hyggelige fredagsbarer, julefrokost og andre arrangementer
 • Løn efter kvalifikationer

Vi håber, at ovenstående har vakt din interesse, og at vi, på denne baggrund, hører fra dig. 

Vi afholder samtaler løbende, og ansætter den rigtige kandidat, når vi har fundet denne, så send os gerne en ansøgning og dit CV hurtigst muligt. 

Ansøgninger sendes til Emil Sønderbek på mail [email protected]

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Emil Sønderbek på tlf. 61 10 17 86.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.