Skal du have fuldt hus til dit næste event?

Har du også stået efter et event og tænkt: 

“Arg, der kunne sagtens have været flere mennesker”?

Eller har du måske helt droppet at afholde events, fordi du ikke tror på, at der ville komme nogen?

Hør om vores samarbejde med INVITA Aarhus og Odense

INVITA køkkenbutikker

Hør Mads Kristensen, indehaver af INVITA Aarhus og INVITA Odense, fortælle om, hvordan vi var medvirkende til at slå rekorden for kundebesøg under deres Åbent Hus-arrangementer. Hans butikker skaber med andre ord resultater, som ikke ses andre steder i kæden.

“Det samarbejde vi har med JES Media, fungerer simpelthen bare rigtig godt!”

Hør om vores samarbejde med Kronjyllands Camping Center

Kronjyllands Camping center

Hør Kasper Gregersen fortælle om Kronjylland Camping Centers samarbejde med JES Media, hvor kundebesøg og events har udgjort størstedelen af den digitale strategi!

“… og på under 4 timer solgte vi for over 400.000 i butikken!”

Prøv JES Media-metoden

Et succesfuldt event er opbygget omkring den rigtige plan og den korrekte sammensætning af marketinginitiativer samt planlægning af tiltag på dagen. Vi deltager i hele rejsen, lige fra dagen man beslutter sig, til dørene lukkes.

Selvom alle events og kunder er forskellige, har vi en klar plan for, hvordan det rette mix skal være. Det er en kombination af organiske initiativer, mailflows, annoncering, brug af influencere og mere.

Vi ved, hvor vigtigt det er at fastholde interessen op til et event. Derfor er der en tydelig plan for, hvordan vi engagerer folk, og hvilke konkrete årsager der skal fremhæves, for at folk møder op. Det er ikke bare hvilken som helst kunde, der skal møde op til dit event; det skal være de rette. Som Mads fra INVITA Aarhus nævner i videoen nedenfor, er vi grundige med at forstå dine kunder og deres behov.

"Med et skarpt fokus på detaljer og kundens oplevelse stræber vi efter at levere resultater, der ikke kun møder, men overgår forventningerne. Lad os anvende denne ekspertise til at fremme dit event"
Emil Sønderbek
Partner & CEO

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.