Kom i gang med Facebook & Instagram

Samarbejde bygget på tillid

Fremragende resultater

Stærke kompetencer

Skal vi hjælpe din forretning i gang med Facebook & Instagram?

Mange vil gerne i gang med Facebook og Instagram annoncering men ved ikke hvordan. Lad os lave en plan og gennemgang for din virksomhed, så er du flyende på rekordtid!

Konverteringssporing

Remarketing

Grafik

Push Marketing

Facebook Ads

Instagram Ads

Få flere kunder med Facebook & Instagram

Øg din online tilstedeværelse med Facebook og Instagram og skab den unikke fortælling om din forretning. Det handler om at vække følelser og fremstå stærk visuelt.

Når du har en strategi op og køre, er det vigtigt med remarketing af de potentielle kunder, der har besøgt siden. Vi glemmer meget af det, vi ser på nettet til dagligt, og derfor skal vi mindes om et fedt produkt eller ydelse, når vi har set den.

Vi opsætter den korrekte sporing og plan for at ramme interesserede besøgende igen og øge konverteringerne derved.

Du er kun så stærk, som du fremstår udadtil på din online platform, og her er det vigtigt med god grafik og en stærk visuel identitet. Få hjælp til, hvordan du øger kvaliteten af dit visuelle brand på effektiv vis.

Her laver vi en gennemgående plan for, hvordan vi skubber dit produkt ud til kunderne. Vi laver analysen for at finde de helt rigtige segmenter til dine produkter og ydelser.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang vores samarbejdspartnere har brug for det.

Kontaktformular

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.