Sådan hjælper vi Fitness Engros med at øge deres online B2C omsætning

Fitness Engros A/S er en førende distributør af fitnessudstyr i Norden, grundlagt i 1999. Virksomheden er baseret i Taastrup, Danmark, og har aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Finland. De tilbyder et bredt udvalg af træningsudstyr og tilbehør til både private home gyms og erhvervslivet. De har tidligere primært været kendt for deres B2B-distribution, men sætter nu stort fokus på også at indtage B2C-markedet med en ny webshop og store satsninger i Danmark og Norge, hvorfor JES Media kom ind i billedet.

POAS

+6,5%

Bruttofortjeneste

+42%

Spend

+33%

Hvad var udfordringen?

Fitness Engros er anerkendt på det danske fitnessmarked, kendt for sin betydelige markedsandel inden for B2B og omfattende fitnessprojekter. I de senere år har virksomheden også taget skridt mod at indtage B2C-markedet, hvilket har krævet en betydelig tilpasning af deres kommunikationsstrategier, markedsføringsudtryk, annoncering og generelle budskaber.

Spørgsmålet om, hvordan man opretholder en stærk position på B2B-markedet, samtidig med at man udvider ind i det konkurrenceprægede B2C-marked, er centralt for Fitness Engros’ strategi. Dette skift kræver en udvikling fra primært event- og salgsdrevne aktiviteter til også at omfatte stærke online salgsstrategier.

For at navigere i denne overgang og optimere deres online tilstedeværelse har Fitness Engros samarbejdet med JES Media. Dette samarbejde har i løbet af det sidste halve år ført til øget omsætning via deres webshop og en stigende bevidsthed om brandet Fitness Engros. Denne strategiske udvikling markerer et vigtigt skridt i virksomhedens fortsatte vækst og tilpasning til en dynamisk markedssituation.

Tæt dialog og samarbejde!

Da Fitness Engros selvfølgelig havde behov for opsætning af et best practice kampagnesetup på Meta og Google, var den tætte dialog helt afgørende i denne case.

Hvordan kan vi bruge vores store B2B-projekter i en B2C-sammenhæng? Hvordan sikrer vi, at folk forstår, at Fitness Engros kan levere til både private og erhverv? Og hvordan viser vi gennem stærkt content og gode budskaber, at Fitness Engros er din udbyder, hvis du leder efter fitnessudstyr, der holder?

Gennem tæt samarbejde med Fitness Engros har vi udarbejdet en konkret digital strategi, der både tager højde for best practice annoncestrategi for webshop, men samtidig fungerer i samspil med flere af de hovedkampagner og -budskaber, som er vigtige for virksomheden. I en virksomhed, der vil utroligt meget, har det været afgørende at sikre den røde tråd gennem alle aktiviteter og tilpasse de forskellige kampagner, så de passede i alle kasser og fremstod klare og tydelige.

I en meget omskiftelig branche, hvor beslutninger ofte træffes i sidste øjeblik, eller indhold leveres umiddelbart inden det skal live, har stor agilitet været afgørende for succesen i dette samarbejde, og vi kan med stolthed sige, at det har været en succes indtil videre ud fra både konkrete salgs-KPI’er, men også ud fra den store marketing- og brandingstrategi, som Fitness Engros har lagt.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontaktformular

Vi arbejder så gennemsigtigt som muligt og ønsker langvarige samarbejdspartnere. Derfor vil vi altid stræbe efter at arbejde proaktivt og være tilgængelige i det omfang, vores samarbejdspartnere har brug for det.

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.