Skal din forretning være synlig på Google?

Samarbejde bygget på tillid

Fremragende resultater

Stærke kompetencer

Kom til tops med SEO!

Med SEO & Linkbuilding fortæller du Google, at din side har relevans og fortjener gode placeringer. Vi hjælper dig til tops med dette og skaber en fortælling om din virksomhed, der giver din side troværdighed og relevans.

SEO

Hastighedsoptimering

Linkbuilding

Tekster

Metatags & Title descriptions

Skal vi øge din organiske trafik med SEO?

Den organiske SEO er en fremragende mulighed for billigt at komme frem på Google. Vi giver dig en plan for, hvordan du skalerer din organiske SEO bedst muligt med en rød tråd igennem hele vejen.

I dagens konkurrenceprægede marked kan du ikke undlade at arbejde med SEO, da Google i højere grad favoriserer dette og holder det op imod kunders engagement på din side. 

Det handler om relevans, og er din side utilstrækkelig for mange besøgende, falder dine placeringer, og en lavthængende frugt går tabt. Derfor skal du lave en indsats for SEO.

Er din side langsom, vil du opleve, at dine besøgende forlader siden i stor grad, ligesom Google nu også er begyndt at inddrage hastighed i overvejelserne for, hvordan din side rangeres. 

Har du brug for hjælp til at hastighedsoptimere dit site? Vi sørger for en fuld gennemgang af dit site og rydder op på siden på effektiv vis.

Med organisk SEO kommer du langt, men med linkbuilding kommer du endnu længere. Her fortæller andre sider Google, at din side har god relevans og er værd at rangere.

Dette kræver en god linkbuilding-strategi, hvor du finder de rette links til rette priser, og at du udgiver dem naturligt. Vi laver en plan for linkbuilding-vækst til dig!

Vil du høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Ønsker du hjælp med at skalere din forretning online med SEO og Linkbuilding, så tøv ikke med at tage kontakt til os!

Kontaktformular

Skal du have et skarpt tilbud?

Tilbudsform

Udfyld formularen og fortæl os, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi behandler din henvendelse med det samme og udarbejder et skarpt tilbud.